Posetite nas
 
Posebna ponuda

Fotokopiranje

Fotokopiranje je postupak kojim se duplira, odnosno umnožava određeni dokument.

Mi, u našem COPY CENTRU, fotokopiranje shvatamo kao ozbiljnu i bitnu delatnost. 

Fotokopiranje, tj. umnožavanje se vrši u onolikom broju primeraka koliko to odgovara zahtevu klijenta. Crno-belo, kao i color fotokopiranje vršimo na digitalnim mašinama marke Ricoh poslednje generacije, i to u rezoluciji od 1200 dpi. Ovakva vrsta kopiranja osigurava vrhunski kvalitet otiska, a u mnogo slučajeva čak i uverljivijeg od originala. Pozivamo Vas da nas posetite, i sami se uveirte u ono što je već poznato našim zadovoljnim klijentima.

Usluge vršimo na različitim papirima i materijalima – izbor je Vaš!

COPY CENTAR u ponudi ima papir u rasponu od 80gr do 300 gr u mat i sjajnoj varijanti.

Ako je Vaš materijal, koji ste doneli na umnožavanje, zaheftan ili povezan spiralom, mi ćemo ga pažljivo raskoričiti, izraditi traženi broj identičnih kopija, i ponovo vratiti originalni materijal u prvobitno stanje. Kopija može biti umanjena ili uveličana u odnosu na original i to na dimenziju koja najviše odgovara Vašim potrebama. Takođe, moguće je uvećati ili smanjiti sam tekst, a da format papira ostane isti ili u potpunosti promeniti format materijala.

Same materijale za fotokopiranje  možete doneti lično, poslati putem e-maila, naručiti putem naše online porudžbine preko sajta ili se čak u našem COPY CENTRU možete poslužiti računarima i “skinuti” fajl koji Vam je potreban za štampanje ili kasnije za fotokopiranje.

Ukoliko materijal pošaljete elektronskom poštom, čim se posao završi, naši zaposleni će Vas kontaktirati telefonom ili Vam unapred naznačiti vreme preizimanja. Ukoliko se radi o većem tiražu, mi ćemo Vam dostaviti materijal na Vašu adresu.

CRNO BELO – COLOR

VISOKA REZOLUCIJA

KVALITETAN OTISAK

DOLASKOM KOD NAS – SLANjE PUTEM e-mail-a

KAKO FUNKCIONIŠE?

Jednostavno je, samo nas kontaktirajte:

 

ili posetite

                 15000 Šabac

 

Powered by ProWeb
Copy Centar Šabac © 2018